Résultat de recherche d'images pour "nato ushtaret shqiptare"KFOR: Ushtarët shqiptarë në veri të Kosovës, si pjesë e NATO-s, jo provokim

Rreth 40 ushtarë të NATO-s te shqoeruar me disa ushtare shqiptare kanë qëndruar sot tek ura ne veri dhe kanë shëtitur rrugës kryesore në veri te Mitrovicës. Shfaqja e ushtarëve shqiptar me uniforma ka trishtuiar Serbine sot qe kishte ngjallur reagime permes mediave serbe, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Friken serbe nga usahtzret shiptare ne territzorine  Kosovës ju ka “zbutur” KFOR perme snje shpjgimi dhene Tanjugut duke phuar se “parnia e tripave shioptare ne Veri nuk ishte një provokim, por një aktivitet, mqe Sqhiperia eshte anetare e NATO-s dhe nuk ka arsye për shqetësim.”

“Kjo nuk është një provokim, por një aktivitet i përbashkët i NATO-s, dhe prania e katër oficerëve shqiptarë duhet dikush të jetë i befasuar për shkak se Shqipëria është anëtare e NATO-s për 10 vjet. Përveç kësaj, ajo duhet të jetë e njohur se Shqipëria është gjithashtu duke kontribuar në misionin e KFOR-it”, njfton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” duike ju referuar deklarates se NATO-s.

KFOR-i deklaron se zyrtarët që marrin pjesë në këto aktivitete nga vende të ndryshme të NATO-s, përfshirë Shqipërinë. Ajo shton se aktiviteti përbëhet nga vizita në vende të ndryshme në Kosovë, duke përfshirë edhe Mitrovicën dhe vende të tjera në veri.Résultat de recherche d'images pour "nato shqiperia"Résultat de recherche d'images pour "nato shqiperia"

SHPËRNDAJE