Naim-Rexhepi-293x300Me 23 vota pro dhe asnjë kundër, Naim Rexhepi, është zgjedhur ushtrues detyre i drejtorit të NP “Direkcioni për ndërtim”.

Gjatë sencës së sotme të kuvendi komunal të Bujanocit, pos pikave të shumta, është paraparë për pikë të rendit të ditës edhe zgjedhja e u.d. drejtorit të ri të ndërmarrjes publike “Direkcioni për ndërtim”.

Për ketë pozitë u propozua, Naim Rexhepin nga Bujanoc, i cili edhe e morri besimin e shumicës së këshilltarëve.

Naim Rexhepi, vie nga rradhët e PVD-së, dhe pason në ketë pozitë, Agim Alitin e PD-së./Lugina-Lajm/

SHPËRNDAJE