Njani, ni mik i jem,  m’thojke se kata ndërkombëtar rrejë ma shumë se kta lidierët tanë para zgjedhjeve. Ketij mikut tim nuk i besojsha. Vec,  pasha zotin po me duket se qashtu koka, Amo kjo Lunacek s ka bre pse me rrejt, vec n pas hangër naj…darkë si t’fortë a  nja paq musht dikush xhepat me letra zumpare që  na dha shume fjalë se do të bëjë ashtu e keshtu, do ta shti Kosovën, Majlinën në Lojrat Olimpike…Por, siq po shifen punt edhe fjalët e saj dojn me dal pordhë  e ftoft?!

 

“Nuk ka asnjë pengesë që Kosova të paraqitet në lojërat olimpike “Londra 2012”. Kështu ka thënë raportuesja e Parlamentit Evropian për Kosovën, Ulrike Lunacek, në një prononcim për mediat serbe.  Lunacek ka thënë se dëshiron që sportistët e Kosovës t’i bashkojë nën flamurin e shtetit të tyre dhe në këtë mënyrë t’i përfaqësojë para botës…” mu kan kta vllazni tane t‘ Shpinisë ja kishin ba, kësaj zonjës të Pordhamentit Euvropian,  po leje oj ti shoqe, mos ja fut kot…falmnderit qe u moneva, vec shume i dha kosës e nu bane gja…

“Eurodeputetja ka propozuar amendamentin që Parlamenti Evropian t’i bëjë thirrje Komitetit Olimpik Ndërkombëtar (IOC) që Kosovës t’i lejohet paraqitja në LO “Londra 2012”. Ky amendament është aprovuar në kuadër të Rezolutës për Kosovën që PE-ja e votoi të enjten…” Nuk dimoj zonnjë dikush ktu eshte kah rrenë, puna po shifet krejt se si po merr pjesa Kosova në IOC ?! megjtihatë falimnerit që na ja një grush mjalt…na kptun tu na rretj edhe kta ndërkombëtar, naj kajtën nanën, po na lan me gishta n’gojë ma n’fund…

SHPËRNDAJE