Sot në Beograd ka ndodhur një aksident i rendë komunikacioni ku nga msokujdesi i Myftiut të  Serbisë Muhamed Jusufspahiq në trafik, ku  ai me veturën e tij  “Peugeot 407” ka goditur papritmas  një veturë tjetër “Toyota”, në të cilën  ishte një nënë me binjakët e saj, njoftojnë mediat serbe, transmeton agjencia informative “Presheva Jonë”.

 

Beograd, 2 tetor

 

Katherine A. (33) dhe djali i saj dy-vjeçar morën lendime në një aksident sot rreth 09:00, në cep të rrugëve “Agostina Neta”  dhe  Gjorgja Stanojevici”, të shkaktuar nga Myftiut i Serbisë  Jusufspahiq.

– “Peugeot 407”, e nxitur nga myftiu, nuk ndalet në një STOP dhe nga në shpejtësi e madhe veruar etij ka goditur anën e shoferit të “Toyota”, në të cilën gjendej Katerina me dy djemtë e sja – binjakë, Viktori dhe Andrea.  Katherina dhe djemtë u dërguan menjëherë në urgjencë spitalin e afërm.

Njëri nga binjakët duket se ka shpëtuar mirë, kruse tjetri ka marru këndime. Në këtë aksident pësoi më së shumit nëna e  tyre e cila ka marrrur lendime në kokë, ka raportuar Nada Macura, zëdhënëse e spitalit.

Myftiu Muhamed Jusufspahic edhe ai nuk ka shpëtuar pa lëndime, eshte rrëzua dhe se ai është ankuar  tek mjekët  për dhimbje në qafën e tij, por nuk ishte i gatshëm për të komentuar incidentin në fjalë, megjithse ishte arsyetuar se ishte duke nxituar për të shkuara tek varrezat e reja , sigurisht në ndonjë ceremoni varrimi. Sidoqoftë, sidomos hoxhallarët, nëse ka bëre “bismilah” duhet të kenë kujdes, ngase ai para se ta fuste “xhenazen” n’dhe  përpak “deshi” t’i fuste  tre persona tjerë të gjallë n’dhe, ?!por fati i tyre me jetu ende në paqe dhe myftiu në liri  ?! Hetimet vazhdojnë..

SHPËRNDAJE