motartaPreshevë, 4 maj  -Nje  Shoqatë e  Punëtorëve shëndetësore u dha motrave te yveshme emdiacionale  simbole argjendi, me rastin e dites se infermierëve e cila festohet më 12 maj.

Keto shpeblime  këtë vit i jepen Sladjana Babic, Vesna Momcilovic ngaVranja, Psatj Zorica Jovcic nga Bujanoci. Teuta Haziri është shpallur më e mira ne  qendrën shëndetësore Preshevës, një Sladjana Gjorgjeviq në Vlladiçin Hanit. Në mënyrë që të infermieres Halimi Ramani vendosur për të dhënë falenderim të këtij viti.

Gjithashtu, Dr. Slobodan Stamenkovic, nga Departamenti i Neuropsikiatrisë në Vranjë, shkoi në rrëfim, si dhe teknik Peter Bojkovice.

Dragan Cvetkoviq, kryetar i Shoqatës kujtoi se në dhënien e nivelit të qarkut është dhënë për të pestin vit me radhë

Teuta Haziri qe shat vite infermier në Presheva ka pohuar se kjo është një njohje që në të ardhmen një nxitje për edhe më shumë dhe më të mirë. Kjo don te tote dicka shume per mua,  e cila është në fillim të karrierës sime. Faleminderit kolegët më i mbështetur, thotë Haziri.

Fituesit e shenjës argjendi mund të konkurrojnë për çmime të mëdha, shenjë ari, dhënë nga Shoqata në nivel republikan.

SHPËRNDAJE