Marrëveshja për përfaqësimin e Kosovës sjell drejt një zgjidhjeje substanciale që do ti japë lirinë e lëvizjes edhe qytetarëve të Kosovës së veriut. Këtë e thotë ministri serb Dragan Sutanovac sipas të cilit marrëveshja do ti lejojë Serbisë të bëjë progres drejt rrugës së Bashkimit Evropian. “Marrëveshja vërtetoi politikën tonë që është Serbia në Evropë dhe në Kosovë”, tha ai për Tv Cental.

SHPËRNDAJE