bujjuBujanoc, 17 tetor -Nje delgacion nga Beogradi i prire nga ministri i arsimit, shkencës dhe teknologjisë së Repubikës së Serbisë, Mladen Sarçevic me bashkëpuntorë ka zhvilluar nje vizite ne Komunen e Bujanocit te pritur nga Shaip Kamberi, njfton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Pas kesja vizite Bujnacoit ne Bujanoc ka qednruar edhe Ministri i punëve të brendshme në Republikën e Serbisë (MUP) Nebojsha Stefanovic per te jusitfikuar pranine e forcave serbe ne vendabnimet shiptare ne kufrin mes Serbise-Kosoves dhe Serbi-Maqedoni.  Sipa tij, shtimi i numrit te forcave serbe ne rajon “është rritur për shkak të zonës kufitare dhe numrit të madh të migrantëve.”seee

 

SHPËRNDAJE