Në këtë urim z.Makollit duke uruar ambasadoren zvicerane në Prishtinë znj. Marty Lang me rastin e ditës nacionale të shteti helvetik ai ka falenderuar qeverinë zvicerane për bashkëpunim të mirë mes Prishtinës dhe Bernës sidomos në përkujdesin e diapsorës shqiptare në territorin e ketij vendi demokratik, nga i cili Kosova po sherbehet si shembull mbi avancimin e proceseve demokratike dhe tolarancës, mbi të gjitha funksionimit të shtetit juridik në Republikën e Kosovës, njofton agjencia informative kombëtare « Presheva Jonë ».

 

 

Prishtinë, 1 gusht

 

Ministri i diasporës i republikës së Kosovës z.Ibraim Makolli sot përmes një telegram urimi ka përhsndetur dhe uruar në emër të minsitrisë së tij që rejton dhe emrine tij pderosnal ambasadoren e Zvicrës në Kosovë znj Krystyna Marty Lang me rastin e ditës nacionale të Konfederatës Helvetike, njofton agjencia informative kombëtare « Presheva Jonë »

 

Në këtë urim z.Makollit duke uruar ambasadoren kremtimë të mirë e pushime të këndshme  ndër tjera ai ka falenderuar qeverinë zvicerane për bashkëpunim të mirë mes Prishtinës dhe Bernës sidomos në përkujdesin e diapsorës shqiptare në territorin e ketij vendi demokratik, nga i cili Kosova po sherbehet si shembull mbi avancimin e proceseve demokratike dhe tolarancës, mbi të gjitha funksionimit të shtetit juridik në Republikën e Kosovës.

SHPËRNDAJE