Ministri për pakica dhe i administrimit lokal, njëherit edhe kryetar i Trupit Koordinues për Komunat Bujanoc, Preshev dhe Medvegj Millan Markovic, përgënjeshtron Belgzim Kamberin kryetarin e Këshillit për të drejtat e njeriut.

Belgzim Kamberi dezinformon opinionon për marketing politik personal.

RTV-Spektri dje ka pranuar shkresën nga Ministri Millan Markoviç përmes të cilës njofton opinionin se nuk ju bashkangjitet padis gjygjësore ndaj Kamberit sepse ai nuk ka kryer asnjë vepër penale. Shkresën origjinale në tërsi po e publikojm.

Posted by KosovaLindore on Qershor 1, 2011

Për shkak mbajtjes së origjinalitetit nuk e kemi përkthyer.

SHPËRNDAJE