Në një konceferencë për media traineri i Milanit, Massimo Allegri ka folur për gjendjen e aktuale të klubit dhe ka shprehur njërën nga preferencat e tija për afatin kalimtar të verës .

I pyetur nga gazetarët për transferimin që do ta donte për këtë afat kalimtar,ai pa u hamendur tha, Marek Hamsik. Cilësitë e atij djali janë të jashtëzakonshme dhe tek klubi jonë do të plotësonte një zbrazëtirë bukur të mirë.

SHPËRNDAJE