Nuk është shumë e vështirë të kuptosh se si një mashkull mund të dashurohet me një femër me pamjen e Shakirës.

Megjithatë, kolumbainia i ofroi Pique-s një arsye më shumë për të qenë i marrosur pas saj, ndërsa u duk mahnitëse në një spot të ri publicitar, ku reklamonte çizmet e markës Rabiosa.

Me një trup të tonifikuar, linja të rregullta dhe një buzëqeshje që të bën për vete, 34-vjeçarja duket se përmirësohet me kalimin e kohës.

SHPËRNDAJE