Edhe deputeti i Kuvendit të Kosovës, Milaim Zeka ka publikur pasurinë e tij në AKK. Nga pasuria e paluajtshme ai ka deklaruar pesë banesa, disa prej tyre të përbashkëta me bashkëshorten.

Ai ka poseduar edhe vetura në emër të tij që bajnë vlerën 13 mijë euro, e një shumë të konsiderueshme të parave të mbajtura në bankë, rreth 20 mijë euro.

Deputeti Zeka ka deklaruar poashtu edhe të hyrat vjetore të tij dhe bashkëshortes së tij. Pasuria e tij totale sillet mbi 956 mijë euro.

SHPËRNDAJE