Bernë, 8 nëntor (p.j) -Migjen Bashta ka realizuar ëndërr  e tij në « Torino » (« Migjen Basha réalise enfin son rêve au «Toro» « ) eshte ky titulli që sjell slot  e përditshmja zcerane « 20 minutes »  e cila  flet për  futbollistin e  talentuar nga Kosova, me nënshtetësi zvicerane, transmeton agjencia informative « Presheva Jonë »
Migjen Basha, i cili kishte kaluar në futbollin italian në kategoritë më të ulëta, duke filluar nga kategoria e tretë, Serie C, tani po e shijon një ëndërr, garimin në elitën e futbollit të këtij vendi, me skuadrën e Torinos. Ai, tash e tutje do të luaj në Serie A si mesfushor, shkruan shytpi zvceran.

‘Presioni këtu është shumë i madh. Në mënyrë konstante na kujtohet e kaluara e suksesshme e këtij ekipi. Rivaliteti me Juventusin është evident. Duhet të përmirësohemi dhe të kapim rezultate më të mira për t’i hapur ekipit rrugë të reja me suksese të reja’ ka pohuar  Basha për ‘20 Minutes’.

‘Kam bërë një gabim që kam shkuar jashtë pak sa shumë i ri, në eto moemnte kur mednoja cështjen financiare. Megjthse unë  Zvicër kam shijuar më shumë lojën. Lucchese kishte falimentuar dhe nuk ma ka paguar rrogën për 6-7 muaj. Kjo eksperiencë më ka shërbyer për të mirë, pasi e kam mbështetur Vullnetin gjatë falimentimit të Xamaxit’, ka pohuar futbollisti Migjen Basha, duke kujtuar hapat e parë në kerrierën  e tij dhe eksperiencë në futboll në Itali

SHPËRNDAJE