Ai është i lindur në fshatin Zatriq të Rahovecit, por të zhvendosur në komunën e Gjakovës, e të që jetën dhe veprimtarinë e tyre e zhvillojnë në Zvicër, konkretisht në qytetin e bukur të Lozanës. Ai është biznesmen i lindur, me një instikt të pa parë të të nuhaturit të biznesit, ai sot po mahnit edhe zviceranët me zellin e tijë në punë.


Miftar Kastratin nga biznesmenët e tjerë e dallon edhe shpirti i tij prej humanisti, i cili e ka ndihmuar dikur luftën tonë për liri, por njejt vazhdon ta ndihmojë edhe sot luftën kundër varfërisë për kombin tonë, ai ndihmon fëmijët bonjak, është i përkushtuar ndaj familjarëve të tij, e don atdheun e tij pasi që e viziton shumë shpesh, ai vjen çdo dy javë në vendlindje për ta parë nënën e tij, por edhe së shpejti priten projekte të mëdha nga ai, ku do të investojë në vend, të cilat investime mbesim ti shohim së shpejti.

SHPËRNDAJE