Lionel Messi, sonte, për herë të parë, e ka veshur fanellën me numrin e tij të preferuar 10.

Messi sonte është paraqitur si startues në ndeshjen e Kupës së Francës, kundër Nicës.

Kjo pasi ai kishte qenë i infektuar me COVID-19 dhe kishte munguar një kohë.

Numrin 10 argjentinasi e kishte bartur për shumë kohë te Barcelona.

SHPËRNDAJE