thaccPersoni që e ka thyer fotografinë e Presidentit Rugova në sallën e Kuvendit të Kosovës duket të jetë shokë i ngushtë dhe mik i afërt me presidentin aktual, Hashim Thaçi.

Bajram Hoti gjatë vizitës së tij në Kuvendin e Kosovës, dje ka larguar foton e Presidentit, veprim ky që u dënua nga krye parlamentari Veseli dhe sigurisht nga Lidhje Demokratike e Kosovës.

Por Hoti nga Krusha e Madhe e komunës së Rahovecit, ka qenë mesiti i lidhjes së Hashimit me Luminjen.

Hoti, në mars të këtij viti ka rrëfyer historinë e dashurisë së Thaçit me Lumnijen, dhe ne u ri sjellim këtë histori duke vizituar vegzën e mëposhtme. /Bota sot

SHPËRNDAJE