Ambasadorja e Hashimit, Citaku hyri në Serbi me bekimin e BIA-s, me pecjellje te policise serbe

Depuet i Kuvendit te Kosovës Sllobodan Petroviq dje ju ishte ndaluar nga ana e xhandarmërisë së Serbisë, në pikën kufitare në Merdare. Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Petroviq, u ndalua nga xhandarmëria serbe në pikën kufitare të Merdares, ku u mbajt nga BIA për më shumë se katër orë.

Deputeti Petroviq ishte duke udhëtuar në një vizitë familjare në Serbi (përkatësisht te motra e tij), në momentin kur është ndaluar (rreth orës 11:30) dhe intervistuar nga ana e xhandarmërisë serbe.

Ambasadorja e Hashimit, Citaku hyri në Serbi me bekimin e BIA-s, me pecjellje te policise serbe

Me 4 nentor 2013 kur asnje politikaj kosvar smunde te hynte ne Presebv, kupto ne Serbi, kreret e PDKJ-së cudi e qeléen “mecaven” hyne ne Serbi pa asnje therre ne kembë?!..  Keshtu as Ganimete Musliut edhe Vlora Çitaku vizitoi Preshevën.

Merre me mend BIA lejon deputeten e Kosoves Vlora Citakun te hyjne ne Serbi, kurse deputatin kosovar (serb) nuk e lejon?!, ka shkruar agjencia e lajmeve “Persheva Jonë”

Vlora Citaku e cila hyri në Serbi (Beograd dhe Preshevë) me pecjellje te BIA-s dhe nuk pat pse te frikësohet nga policia e Serbisë? Per here te pare duket se Vlora Citaku del me nje dekalarte te sakt, nese edhe këte nuk e demanton Vlora,  sikur punen e sulmeve serbe me gure te autobuseve kosovar ne Serbi, ka shkruar agjencia e lajemeve “Presheva Jonë”

 

 

SHPËRNDAJE