medvegjaMedvegjë. 9 maj  -Ditve t efundit ne Lujginene Preshves nuk kane te dnalur te reshurat simdos ne ato ona amlore ku me se shumi ehste goditr medvegja.  Dje pasdite në komunën e Medvegjës kihste nje stuhi e madhe e te reshurave, shi i madh me erë te forte. Madje disa zona, kyresiht ne fshtar ishin gopditur nga bresheri  i furishëm me madhësi sa nje kookerr arre, njfotn agejncia e lajemeev “Presheva jonë”

Breshëri ka shkrtuar demet, simdot tek pemte dhe jeshilet e te mbjellura sezonale si ne Leban, Negosavle, Cërni Vërh, Buçumet etjkokrrr

SHPËRNDAJE