Me rastin e 20 majit, ditës së komunës së Mëdvegjës, në ambientet e shtëpisë së kulturës është mbajtur seanca solemne e Kuvendit Komunal të Medvegjës. Përveç këshilltarëve komunal prezent ishin edhe anëtarët e Këshillit Komunal të Medvegjës, drejtorët e ndërmarrjeve dhe institucioneve publike si dhe mysafir të tjerë. Të pranishëm ishin edhe përfaqësuesit politik e fetar të shqiptarëve të Medvegjës,të prirë nga zëvendëskryetari Florim Sahiti.

Pas fjalimit hyrës të kryetares së Kuvendit Komunal të Medvegjës, zonjës Natasha Filiq, të pranishmëve iu drejtua edhe kryetari i komunës, z. Sllobodan Drashkoviq. Pas përfundimit të pjesës zyrtare të takimit, për të pranishmit ishte përgatitur edhe një koktej. /Komuna e Medvegjës/

SHPËRNDAJE