Bujanoc, 22 nentor  -Goran Stevanovic nga fshati Zbevac afër Bujanovcit, në Shkup lëshoi ​​një dokument zyrtar për vdekjen e babait të tij, sipas të cilit Bujanoci gjendet në Republikën e Kosovës, kane shkruar mediat serbe, te cilin rast e paskan cilesuar “skandaloze” transmeton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Në Maqedoni ai shkoi, tha ai, pas lindjes së babait të tij të ndjerë Dushan, i cili pas aksidentit në afërsi të Bujanocit në vitin 1984 transferohet në spital në Shkup, ku klinika më e afërt shëndetësore dhe në të cilat disa ditë pas aksidentit vdiq nga plagët e tij.

“Të thuash se unë jam i hutuar. Pasi kam paguar rreth 300 denarë, ata më thanë mirësi për të ardhur për gjysmë ore, që kam bërë. Kur e mora letrën, kam pasur dhe ajo që unë shoh. Unë kam qenë i hutuar dhe i zemëruar” , tha Stevanoviç për “Vecernje novosti”, transmeton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”.

Zemërimi Stevanovic ishte e kotë, sepse, kur ai u kthye në të gjendjes civile për të vënë në dukje gabimin, ai u tha se në sistemin e tyre “aq e gabuar” dhe se asgjë nuk mund të riparaqiten.

“Nuk kishte rëndësi për mua, por mora dokumentin dhe shkoi”, tha Stevanoviq, i cili ka drojen nëse dokumenti i tij do të jetë i vlefshëm në Serbi

SHPËRNDAJE