Tri dite para Vitit te ri, agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” doli me je shkrim me titull “Konfirmohet 8 janari. Kocijancic: Ekipi i Prishtinës është ftuar për konsultime ne Bruksel” kur zyratret e BE-së kishin konfrimuar yzratrisht fetsen e delgacionit te keipit te dipalogut ne Bruksle me 8 janr te ketij viti.

 

Tanjg burimi kryesor i lajmeve për portalet kosovare, madje dhe per ngjerjet ne Prishtinë?!

“Shërbimi i Jashtëm Evropian ka bërë thirrje që ekipi i dialogut në Kosovë të konsultohet më 8 janar. Thirrja erdhi pas themelimit të këtij ekipi nga Parlamenti,” ka deklaruar znj. Kocijancic për agjencine e lajmeve “Presheva Jonë”

Por per cudi prtalet kosvare “nuk ju ra ne sy” ky lajm por nje jave pas lajmti tonë ato si zakonisht marrin nga Tanjugu. Fhje shpesh shtorhe tpyetja sikur t mos jewte Tnajug apo mediat tjera serbe a mos valle prtoalet ne Kosovë do te ishin mbyllur, me cka do t’i ksihin mbushur faqet e tyre?!

Na u kujtua nje deklerate e nje gazetari kosovor me mjaft pervojë (Esad Dujaka) ne RTV-21 21 i cili tha se gazetaria ka vdekur ne Kosovë?! Pas lufte gazetaret ne protalet e Kosovës punojne ose me diploma falce ose pa pervoje, kua jane marrur gazetare, sidmos femra (sexy, për kembe e bukura) pa ditur fare t’i lidhin dy rreshta?! Pra, kY esHte mjerImi gazetaresk sot ne Kosovë. Do terjksua se “Presheva JonëE tasm e eshte btrere nje liderie mediale me e cila eshte objektive, e pamavruar potlikisht  dhe dihet para me informacione qofte nga vendi apo bota. Ndyrshe , sikur t’mos ishte kështu “Persheva Jonë” nuk do te ishte mediumi me i cituar ne mediat boterore.

 

JA SHKRIMI ORIGJINA POSHTE,  BOTUAR PARA NJE JAVE TEK AGJENCIA  E LAJMEVE “PRESHEVA jONË”

SHPËRNDAJE