Kompania për shitjen e mjeteve pirroteknike, “PANDA” me seli në tregun e shumicës në Fushë Kosovë, me programin e sajë të fishekzjarreve festive është lokacioni ideal për ta bërë të “cmendur” secilën festë.

Meqë jemi në prag të festave të fundvitit, ftoheni që ta vizitoni lokalin më të furnizuar në vend, me cmimet më të arsyeshme në vendin tonë, me llojllojshmërinë më të madhe të fishekzjarreve, të cilat festën e vitit të ri do ta shëndërrojnë në datë të paharruar për ju dhe familjen tuaj.

“PANDA” në program të sajin ka fishekzjarre për shërbime familjare, apo thënë më mirë më të vogla, por edhe për festa më të mëdha si për biznese apo edhe institucione, të nivelit të lartë të kualitetit e që nuk dallojnë nga fishekzjarret që hedhen në Londër, Paris apo edhe në qendra tjera botërore.

Ju ftojmë që ta vizitoni kompaninë “Panda” dhë të bindeni vetë.

SHPËRNDAJE