“Trac-Grabber” është pajisja më e re revolucionare në botën e automobilizmit, pajisje kjo e cila është si një lloj rripi dhe montohet në gomat e veturës për të mos ngecur në kushte të pafavorshme si borë, baltë apo rërë.

 

Trac-Grabber mund ta merrni kudo me vete dhe montohet shumë shpejt dhe me lehtësi në gomat e veturës, në ato momente kur vetura juaj ka ngecur në terrene të vështira

 

SHPËRNDAJE