raincaaaPRESHEVË, 4 maj  -Departamenti i Policisë së Vranjës, ka njoftuar se oreve te fundit kane ndohdur shtatë aksidentet e trafikut. Një persona kane vdekur  dhe gjashtë tjere kane pësuan lëndime kush te lehtae kush te renda.

Sipas policisë, në fshatin Raincë afër  Preshevës ka vdekur një mesoburrë, 48 vjeç, kur më 1 maj nje shofer (40 vj) me makine  ka goditur një urë për këmbësorë, duke dalur  jashtë rrugës. Agencia e lajemeve “Presheva jonë” ka mesuar se vitkima eshte E. nga Rainca  i cili vdiq në vend.

Policia tha se gajte veket^dnit te fundit  kihste edhe aksidente të tjera të makinave, ku  tre persona ishin  lenduar nga keto aksidente nën ndikimin e alkoolit.

 

SHPËRNDAJE