Sulmues ende të paidentifikuar vranë një homoseksual (23) dhe pastaj atij i prenë organet gjenitale, bashkë me penisin dhe ja fusin n’gojë, shkruajnë mediat perendimore, transmeton agjencia informative “Presheva Jonë”.  Ja edhe skenat, foto trishutese se si është mbytur  brutalisht homoseksuali…VAZHDON..por për shkak fotografive të tmerrshme dhe për t’mos i rënë në sy fëmijëve, preferojmë që të rriturit (të cilën posedojnë fb) t’i shikojnë përmes LIKE, kujdes nga fëmijët… [wp-like-locker]

 

 

Preshevë, 15 qershor
Homeseksuali është gjetur rastësisht pranë rrugës, i mbuluar me një batanije. Pasi ata e vranë atë, njeriu i prerë organet gjenitale dhe i vuri në gojën e tij, kurse sulmuesi është riktyher dhe ka prerë me thikë fytin  e homoseksualit.


Ky akt brutal ka ngjallur zemërim nga  organizatat e homoseksualëve në Afrikë. “Ne kemi kohë që durojnë dhunën. Ne u përpoqëm të flasim në polici, por ata vazhdimisht theksojnë se kjo nuk është manifestim i vërtetë i urrejtjes ndaj homoseksualëve..” është shprehur i shqetësua një anëtar i kësaj organiazte homoseksualësh.

 

Njeri u vra natën e shtunë, pas kthimit nga qyteti. Besohet se ai është vrarë për shkak se ai refuzoi të tregoni atyre nëse ishte homoseksual apo transeksuale. “Koka e tij u bashkangjitur në qafë vetëm një pjesë e lëkurës, që do të thotë se ai ka qenë në fakt prerë..” eshte njoftuar polcia për sulmbin e fundit ndaj homoseksualit. Kjo nuk është dhunë e parë e regjistruar në mesin e popullatës homoseksuale në Afrikë, shumë vite, por ata kanë frikë se një situatë e ngjashme ndodh. Sipas një dëshmitari, studentit Shane Grika.

 

Anëtarë të kësaj organizate të homesuksalëve “ kjo dhunë është e padurueshme. Ne nuk mund të lëvizin lirishëm. Një muaj më parë, ata sulmuan mua me thika dhe prerë fytyrën time. Unë kisha frikë të largohet nga shtëpia pa e parë goor me miqtë dhe shkon në kolegj”.[/wp-like-locker]

SHPËRNDAJE