Deputeti Haxhi Shala, i cili sot veprimtarinë e tijë politike e ushtron i rreshtuar në Aleancën për Ardhmërinë e Kosovës, së fundmi shihet mjaftë i angazhuar në fushatë për zgjedhjet e 14 shkurtit.
Deputeti Shala dhe mbështetja e tijë në fillim ishin kontestuar nga ish subjekti i tijë politik, pra nga NISMA, duke thënë se largimi i tij nuk do ta dëmtonte aspak partinë, por, nga ajo që po shohim në terren, duket dicka krejt ndryshe, pasi që mbështetja për z. Shala në bastionet të cilat i ka quajtur të “okupuara” NISMA, është evidente.
Po ju prezantojmë disa fotografi nga disa prej takimet e rëndomta të z. Shala:

SHPËRNDAJE