Kur Napoli fitoi kupën e Italisë ajo realizoi një performancë të nxehtë e veshur në bikini ngjyrë blu. Tanimë Marika Fruscio ka vendosur të bëjë diçka tjetër, të vendosë një tatuazh në krah me një mesazh të rëndësishëm për skuadrën blu dhe qytetin e saj. Fraza e përdorur nga Marika nuk lë dyshime për dashurinë esaj për Napolin. Në të shkruhet “një qytet unik, një ngjyrë unike dhe një besim unik”.

SHPËRNDAJE