Napoli ka fituar Kupën e Italisë dhe Marika Fruscio e ka mbajtur premtimin e zhveshjes në studio, në transmetim direkt. Një “striptizerke” i këndshëm, që me siguri duhet të jetë vlerësuar nga tifozët napoletanë e jo vetëm ata. “Do të vesh një bikini të kaltër – kishte premtuar,….Bëna like për të shikuar foto dhe VIDEON…VAZHDON përmes LIKE...

VIDEO …MARIKA ZHVISHET…VIDEO…MARIKA ZHVISHET…VIDEO….VAZHDON përmes LIKE...[wp-like-locker]

Një “striptease” i këndshëm, që me siguri duhet të jetë vlerësuar nga tifozët napoletanë e jo vetëm ata.

Napoli ka fituar Kupën e Italisë dhe Marikca Fruscio e ka mbajtur premtimin e zhveshjes në studio, në transmetim direkt. Një “striptizerke” i këndshëm, që me siguri duhet të jetë vlerësuar nga tifozët napoletanë e jo vetëm ata. “Do të vesh një bikini të kaltër – kishte premtuar, duke dhënë një antipastë të asaj që ndodhi -, edhe sepse në fund të fundit, krejtësisht të zhveshur më njohin të gjithë”. Dhe e ka mbajtur fjalën, duke gëzuar tifozët e skuadrës fituese të Kupës italiane.

[/wp-like-locker]Për cka Like ?…thjesht për mbrojtjen e  fëmijëve nga fotot, që nuk i takojnë  moshës (-18+)  së tyre. Falemnderit për mirëkuptim !

REDAKSIA

SHPËRNDAJE