Maqedonia nuk do t’i njohë dokumentet të cilat Serbia i lëshon për serbët e Kosovës.

Ministria e Punëve të Brendshme të Maqedonisë do t’i respektojë standardet evropiane dhe nuk do të bëjë asnjë lëshim në këtë drejtim. “Nëse ato dokumente janë të njohura ndërkombëtarisht, sigurisht që do t’i njohim edhe ne, por nëse ato dokumente nuk i njeh askush nuk do ti njohim as ne”, tha zëdhënësi i Ministrisë së Punëve të Brendshme Ivo Kotevski.

SHPËRNDAJE