largea_sma1404887749Maqedonasit me kontra protestë të premten: ‘Shiptari të mallkuar’ do ju presim te Qeveria!
Për të premten është paraparë një protestë masive në Shkup, në të cilën pritet të marrin pjesë shqiptarë, jo vetëm nga të gjitha qytetet e Maqedonisë, por edhe nga të gjitha trojet ku jetojnë shqiptarë.

Nga ana tjetër maqedonasit do të realizojnë një kontra – protestë, mu ditën e premte, ashtu siç kanë paralajmëruar në rrjetin social FB, njofton portali Almakos.

Në thirrjen e tyre ndër të tjera thuhet, – “Hajde të mblidhmei t’i presim ‘shiptari të mallkuar’ para Qeverisë’ në orën 14.00. Dhe t’u tregojmë se nuk mund të bëjnë ç’të duan në këtë shtet duke shpërndarë dhunë… Maqedonia ka filluar të ngjan në Palestinë, por Shkupi nuk është Bejrut”

Deri më tani në këtë grup e kanë konfirmuar pjesëmarrjen mbi 590 persona.

Almakos më poshtë ju sjell thirrjen e tyre të plotë, mirëpo është vetëm në gjuhën maqedonase:

SHPËRNDAJE