Bruksel, 21 janar  -Se muzika eshte nje art pa kufije dhe se kenga shqipe joshe jo vetëm shqiptaret por edhe te tjeret, eshte rasti me malazezin Goran Vratnica nga Pordgorica i cili jeton dhe vepron qe 20 vjet ne Belgjikë. Ai qe dy decnie jeton ne vend te huaj ne Belgjike, por muzikën dhe kenget e vendlindjes nuk i ka harruar, madje edhe ato shqip, sepse siq thote ai “me keto kenge jemi rritur” qe shpeh ne festa e ahengje ja thote flake kenges shqipe pa kurrefar kompleksi, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

“Une nuk flas mirë shqip, nuk është gjuha ime amtare. Jam prej Malit Zi (Podgoricë) dhe jetoj në Belgjikë tash e 20 vjet. Për mua muzika është nji hobi. Muzika shqipe me pëlqen mua shumë…” eshte ky emaili qe na ka arritur ne redaksise së agjencise se lajmeve “Presheva Jonë” nenshkruar nga vet kengetari malazais Goran Vratncia nga Potgodrica.

Une kam incizuar 5 keng : “BARESHA” (10/2016), “RROKA MANDOLINEN” (2013), “ANI MORI NUSE” (2013), “MOJ E MIRA NËPËR THERRA”(2013), dhe tjetra qe nuk është e postuar në Yu-tube është “DIL MOJ VASHË” (10/2016) …

Per te deshmuar se muzika dhe kenga nuk ka kuifije ja disa këngë , VIDEO poshte te kengetarit te njohur malazez Goran Vratncia. Falemnderi, hvala “zemo” përshendetje nga Prishtina nga Presheva, Kosova Lindore !…

 

 

 

SHPËRNDAJE