Armaldo Kllogjeri ose siç thërritet gjerësisht Maestro, ka “zbuluar” strategjinë që Luizi po përdor në lojë.

Armaldo Kllogjeri ose siç thërritet gjerësisht Maestro, ka “zbuluar” strategjinë që Luizi po përdor në lojë. Ai thotë se strategjia e tij është ngacmimi dhe ironia që u bën banorëve.

“Ai e ka kështu. Flet me Tean, dy fjalitë e para, tek e treta ngacmon Oltën, fjalinë e katërt përfshin një tjetër.
Pastaj i fut të gjithë me një thes. Pastaj i shan të gjithë. Këtë strategji ka ai,”-është shprehur Maestro.
SHPËRNDAJE