Madonna ka treguar edhe një herë se mund të befasojë fansat e saj. Ndërsa ka qenë në Stamboll, ku ka mbajtur një concert, 53-vjeçarja ka shokuar fansat e vet, duke nxjerrë me vetëdije gjoksin dhe tregon…VAZHDON përmes LIKE...[wp-like-locker]

Exposed: The 53-year-old showed off her bare nipple to the crowd of over 55,000 peopleGiving them something to remember: The Girl Gone Wild singer ripped off part of her bra Don't repress yourself: Madonna flashed her right breast during a performance of Human Nature in Istanbul

[/wp-like-locker]

Për cka Like ?…thjesht për mbrojtjen e  fëmijëve nga fotot, që nuk i takojnë  moshës (-18+)  së tyre. Falemnderit për mirëkuptim !

REDAKSIA

SHPËRNDAJE