Kjo hartë që po e shifni nuk është e ilirëve, por e pasrdhësve të tyre që sot shumica e tyre janë asimiluar, përveq ne Shqipërri, Kosovë, Maqedoni e Luginë të Preshevës…

Vazhdimisht në web faqe tona  të protaleve, agjencive publikojmë shkrime e foto vetëm për qejf të meshkujve, kështu duke diskriminuar  apo hyre ne hak, edhe qejfet e femrave për të parë apo mësuar dicka nga vyrtytet e meshkujve. Sipas këtij „diskriminimi“ sensual duket se në krye të  pjesës dërmuese, sa për t’mos thënë në gjitha gjenden duket meshkuj. Prandaj vendosëm sonte që të sjellim një hartë gjeografike e cila tregon madhësinë e penisit të meshkujve sipas popujve,  vendeve. Në fakt aty mungonë ata  të Kosovës dhe shqiptarëve në përjgithesi, por duket se edhe ketu UNMIK-u ka ndërhyrë dhe nuk ka mundësuar mbatësit t’i ofroheshin meshkujve shqiptarë. Disa burimeve tona kanë kuptuar se këtë  refuzim UNMIK e kishte bërë për shkak se një gjë e tillë nëse do të bëhej tek shqiptarët do të ishte me pasoja me shtim nataliteti dhe do të shkaktoheshin  probleme të natyrave tjera të migracionit, ku femrat evropiane do t’ia mëseyenin  Kosovës  për vizita apo për azil jo politik as ekonomik, por për azil të lezetit „azil vuajtjesh epshesh“. Një ekip në fakt kishte filluar një misionon të tillë si në Kosovë ashtu edhe në Shqipëri, por shqiptarët  nuk kishin lejuar në mbatjen e penisit të tyre,  t’i mbatej me metër dhe kishin refuzuar këtë aksion, duke i thënë shefes së këtij ekipi se „ti zonjë, ne shqiptarët nuk e  kem adet ta mbasim me cm, por me pëllëmbë..“ ..

SHPËRNDAJE