Kur kane mbetur edhe pak ore nga mbyllja e kutive te votimit per te katerten here, me qellim qe te rizgjidhet deputet ne Beograd z. Shaip Kamberi, nje mbeshtetje e fuqishme per z. Kamberi i ka ardhur nga dikush qe per asnje moment nuk ka heshtur per ta ngritur larte zerin per qeshtjen e Lugines se Presheves dhe shqiptareve ne keto treva.

Z. Haziri ka edhe autoritetin e edhe kredibilitetin qe tu drejtohet luginasve e ata ta degjojne, kjo pasi qe nder vite, z. Haziri jo vetem se me fjale, por edhe me vepra konkrete nuk ka hezituar ta prezantoje qendrimin e tije te palekunder qe Kosova Lindore i takon Republikes se Kosoves, por, momentalisht e rendesishme eshte qe zeri i z. Shaip Kamberi te degjohet ne Beograd dhe kete ne duar e kane pikerisht Terrnoci, Terrnoci legjendare i Ridvan Qazimit.

Pra, z. Haziri iu bene thirrje terrnocave qe ta votojne djalin e tyre, birin e tyre.

Ja postimi i z. Haziri:

Tërrnoc, çohu në këmbë sot e zgjidheni deputetin Shaip Kamberi edhe për një mandat. Djali juaj e Deputeti i popullit!

SHPËRNDAJE