Deputetët e Listës Serbe kanë vendosur që të kthehen në Parlament.

 

[wp-like-lock]Këtë e tha, shefi i Grupit Parlamentar të Listës Serbe, Sllavko Simiq, duke shtuar se këtë e bëjnë gjoja “që t’i shfrytëzojnë të gjitha mundësitë që ta pengojnë formimin e Ushtrisë së Kosovës” por ne fakt agjencia  e laemeve “Presheva jonë” ka mesuar se kthjimi itj lidhet me intersat serrbe, ne vecanti për ta ndihmuar deputete e  Hashim Thacit dhe  Isa Mustafen për te themeluar Asaociacinoui  e Komunave Serbe dhe demarkacionin

Për kthimin në kuvend Simiq ka thënë se kanë vendosur, “duke marrë parasysh interesat e popullit serb në Kosovë, si dhe situatën komplekse të politikës dhe sigurisë në Kosovë”

[/wp-like-lock] 

SHPËRNDAJE