Këngëtarja e popullarizuar Ana Nikoliç të zgjidhur se, pas lindjes së fëmijës, për një kohë qëndrojnë në Beograd të jetë në gjendje për të rritur fëmijën vetëm. Anna Nikoliç njihet se bukuroshja dhe këngëtarja e njohur e estradës serbe e cila është shtrire ne krevat me një shqiptar i njohur me emrin Qazimi (Felixi) . (“ANA NIKOLIĆ ĆAZIMU: Nemoj me povrediti, možda ti budem žena!“) i ka shokuar ajo me qazimit SMS e fundit, njofton agjencia e lajmeve “Presheva jonë” Në mënyrë të veçantë, Ana Nikoliç, ka vendosur të kthehet në shtëpinë e saj familjare në Paraqin në një kohë pas lindjes. Ana është jeta mjaft e trazuar pas lindjes, ajo do të shkojë në shtëpinë e familjes në Paraqin, dhe Rasta. Nëna e saj do të jetë me të dhe të ndihmojë e saj me fëmijën,.. ” tha një burim i afërt me këngëtares

[/wp-like-lock]

 

SHPËRNDAJE