Pas vërejtjeve të znj.Eliori Dollaku, shefe e komunikimit në  departamentin e Fakultetin e Mjekësisë në Tiranë përmes agjencisë sonë “Presheva Jonë”  se “nga Presheva ende askush nuk na e ka dërguar listën e emrave të studentëve të rinj për në Fakultetin e Mjekësisë ?!” duket se binsrët po bien në vend dhe se reagimi në fjalë e bëri të veten, sepse autoritetet lokale kishin kuptuar seriozitetin e Tiranës zyrtare, të cilët më në fund përshpejtuan procesin e listave  për studentët e rinj nga Kosova Lindore.  

Tiranë, 9 nëntor/AIK-Presheva Jonë

Sipas burimeve të agjencisë sonë  në Fakultetin e Mjekësisë në Tiranë kanë pasur sukses të regjistruar 32 studentë në vitin e parë, prej të cilëve 16 nga Presheva dhe 16 tjerë nga Bujanoci. Ndërsa në Fakultetin e Mjeksëisë, seksioni e Stomatologjisë janë pranuar 9 studentë, ndërsa në Farmaci vetem 8 sish nga Lugina e Preshevës.

DEGA E MJEKËSISË – BUJANOC: Arbesa Fetahu, Petrit Sulejmani ,Eljesa Ajdini, Osman Ajdini, Qamile Zeneli, Visar  Gjimshit, Taulant Avdili, Granit Isufi, Mirsije Akifi , Burbuqe Sali, Erduana Fetahi, Labinot Qerimi,Ferihane Memedaliu, Mimoza Asani dhe Nedrete Zairi

DEGA E MJEKËSISË – PRESHEVË: Ardian Jakupi, Agon Nuhiu, Flamure Mehmeti,Aurita Arifi,  Blerona Shaipi, Albina Sadiku, Kushtrim Shaqiri, Mirlinda Hyseni,  Leutrin Sabedini, Fati Ibrahimi, Leonora Aliu, Shqiponje Berisha, Shendrita Fejzullahu, Qemal Bajram dhe Visar Nuhiu

DEGA E FARMACISË N  MEDVEGJË-BUJANOC-PRESHVË: Agnesa Memishi,  Edon Agushi, Florina Hyseni, Flamure Jashani,Qamile Asllani, Miradije Bektashi, Shpresa Mahmudi dhe Vlora Bektash

DEGA E STOMATOLOGJISË: BUJANOC-PRESHEVË-MEDVEGJË: Arlinda Kurteshi, Arbnora Isufi, Edona Iseini, Gent Aliti, Krenar Abazi, Gjelbrim Hajrullahu, Almir Ibrahimi, Valdrin Haliti, Lum Rustemi dhe Petrit Arifi.

SHPËRNDAJE