Zëvendës-Kryetari i Kuvendit te Presheves Orhan Rexhepi gjate qendrimit ne Prishtine eshte takuar me udhëheqësit e Lëvizjes “VETVENDOSJE” Albin Kurtin, Visar Ymerin, Rexhep Selimin, Glauk Konjufcën dhe Liburn Aliun,

Prsihjtine, 18 maj & AIK-Presheva Jone

Pas hulumtimit dhe konstatimit të para disa ditëve nga ana Departamentit të Mjekësisë Ligjore, në Bashkpunim me EULEX-in dhe FSK-në se në Liqenin e Livoçit nuk janë gjetur fare mbetje mortore, Nën-Kryetari i Kuvendit Komunal të Preshevës, njëherit Kryetari i LKSH-së Orhan Rexhepi i dorëzoi sot një kërkesë zyrtare këtij Departamenti për lëshimin e një Dokument –Dëshmie për hulumtimin në fjalë, njoftoje burimer nga sherbimi infotrmativ i LKSH-se

E gjitha kjo ka të bëjë me shpalljen e Aktgjykimit kundër Djemtë tanë, të dënuar në datën 1 Janar 2011 nag Gjykata e Qarkut në Beograd, me 101 vjet Burgim.

 

         Zëvendës-Kryetari i Kuvendit te Presheves Orhan Rexhepi gjate qendrimit ne Prishtine eshe takuar me udhëheqësit e Lëvizjes “VETVENDOSJE” Albin Kurtin, Visar Ymerin, Rexhep Selimin, Glauk Konjufcën dhe Liburn Aliun, njëherit edhe Deputet në Parlamentin e Kosovës, të cilët u zotuan se qysh në Seancën e nesërme të këtij Kuvendi do të kërkojnë të diskutohet kjo çështje.

SHPËRNDAJE