Zëvendësshefi i Qeverisë së Serbisë, Ivica Daçiç deklaroi se nuk është reale që Kosova të mbetet pjesë e Serbisë dhe se ndarja është zgjidhje e problemit të statusit

Daçiç ka thënë për ”B92”, se raportet ndërkombëtare janë të tilla, që Kosova nuk është e mundur të mbetet pjesë e Serbisë. Ai u bëri thirrje palëve që kritikojnë ndarjen, që të nxjerrin propozimet e tyre për zgjidhjen e kësaj çështjeje.

SHPËRNDAJE