rugghhh11Në adresë të rrjetit të OJQ-ve  AVONET, është drejtuar një bashkatdhetar që jeton në Suedi i  cilie flet rreth një emaili që i ka ardhur nga ana e Lëvizjes “Vetëvendosje”, me  kërkesën për mjete financiare për realizimin e agjendave partiake, per t elobuiar ne fasvor të Kosovës per shkak ngecjeve te njohjeve dhe integrimeve.

“Ne skemi mejte sikur qeveritaret te cilet me miliona erbu hargjojne ne emer te lobimit dhe ata shetiten hotleleve apo zakimeve për te shtrnguar pozicionitte tyre potlike qe jane te luhatshem muajve te fundit për shkak kapjese shetti nga korrupcoi, krimi dhe kamanet mafioze. Nisur nga ngecjet e njohjeve dhe integirmev , duket se ata me mjet e popullit qe shpenzojne ne emer te lobmimit ata po lobojne kunder Kosove, kunder shteti te Kosovës..” ka thënë nje anetar i VV sot për agjencine e lajmeve “Presheva jonë” . Prandaj sipas tij , falenderojme  OJQ-ve, si AVONET sikur edhe shume te tjera për kontributin dhe perkujdesin e tyre për agjendat tona per vizita jashte vendit…

Sikur deget e Vetvendosjes, kjo  OJQ-ve  AVONET si dhe shume organizata tjera joqeveritare, humanitare e kulturore here pas here perkujdesen për udhëtimet e liderëve te VV ne peredim. Liderët e Vetëvendosjes, duket se po vepojne sikur Rugova,  qe kërkon te para nga qveria ne ekzil, nga  diaspora për të lobuar jashtë, Madje shpoesh Rugoves ja bllokonte mjetet,  jo diapsora por “kryeministri i tij” alias ky Bujar Bukuroshi i cili duket se kishte qene spiun i PDK-së, qe u deshmua se fundit, q eju bashangjit atyre,  shkruan bashkepunëtori i agjencise së lajmeve “Presheva jonë” nga Suedia.

SHPËRNDAJE