L’image contient peut-être : 4 personnes, dont Leme Xhema, personnes souriantes, personnes deboutMedvegëj, 1 mars – Nenkryetarja e Komunes se Medvegjes Leme Xhema jave qe e lam pas ka qendruar ne Beograd e cila ka pasur nje axhende te ngjeshur, nga nje ser takimesh ne dioplomate te huaj në interes te zhvillimit ekonomik te qytetit te saj ku jeton dhe vepron. Nje vizite te tille ka pasur ajo edhe ne Panarin ndekrombëtare te Turizmit ne Beograd ku prezentoi edhe Shqiperia, njofot agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

 

Xhema ne rrugën Skenderbu ne BG: Per merak, sa të shishem jan bureket dhe kafeneja ketu! 

Nenkryetarja e Komunes se Medvegjes Leme Xhema ka vizituar stenden shqiptare me te cilin ka zvhllua rnej bisede miqesore dhe mundesi bashkepunimi, kur dihet se Medvegja tahsme eshnte shndderruzar edhe nje qender turistike jo vetem per Luginen apo rajonin, por edhe per mbare ballkanin.

Ne kuder te kesaj vizite ne Beogrda nekyretarja Leme Xhema ka thne se  eshte epamundur te vish ne Boegrda e t’mos pishe nje kafe apo te ngrenësh nje burek te restatrntet bashkembasve tane ne rrugën “Skenderbeu”.

“Hmmm sa të shishem jan bureket dhe kafeneja ketu. Edhe pse pa sheqer, kafet sa te embla jane  ne restaurantet ne rrugen “Skenderbeu” ne Beograd..”  i ka thëne sot ajo agjencise se lajmeve “Presheva Jonë”

SHPËRNDAJE