LDP: Ne pristajemo na poruke mržnje“Ne nuk pranojmë mesazhe urrejtjeje nga qëndrimet e sallave tona dhe stadiumeve”, tha kandidati i LDP për deputetin Anita Mitiç, duke permednur ketu shgiptzaret sopas se ciles “ata nuk, jane te huaj..”, transmeton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

 

Ajo, së bashku me kolegët e saj nga lista, zhvilloi një “kroatë, boshnjakë, shqiptarë në këtë qytet nuk janë të huaj”.

Résultat de recherche d'images pour "Anita Mitić"Transparente është simbolik, i zhvilluar në Obilicev kurorë, në vrasjen e tifozit francez të futbollit Bris Taton dhe reagim ndaj lojtarëve fyese djeshme fillies KK Crvena Zvezda Alena nga huliganë. Në këtë mënyrë, kandidatët dhe kandidatët nga lista jonë treguan se ato janë fytyra të reja, një shpresë e re që do ta bëjë Beogradin një qytet të hapur. “Në këtë qytet ka vende për të gjithë ata që kanë emra, origjina, besime, religjione dhe angazhime të ndryshme”, tha LDP në një deklaratë.

Nuk ka vend për urrejtje vetëm në Beograd, “tha Mitiq pas përfundimit të fushatës së kandidatëve dhe kandidatëve nga LDP.

“Beogradi është një qytet i hapur, në të cilin të gjithë ata që duan të jetojnë, punojnë, krijojnë ose luajnë në të janë të mirëpritur. Duke përfshirë Alen Omic. Detyrimi dhe përgjegjësia jonë është të kapërcejmë huliganët dhe ekstremistët. Të tregojë fytyrën e vërtetë të Beogradit. LDP gjithmonë do të jetë në ballë të luftimit të çdo lloji të dhunës, por për këtë ne kërkojmë mbështetjen e gjithë shoqërisë “.

SHPËRNDAJE