Alternativa për ndryshim në Preshevë ka mbledhur nënshkrimet për të rrëzuar Kryetaren e Komunës së Preshevës

Shqip.com ka siguruar dokumentin me 12 nënshkrime, të cilat kërkojnë shkarkimin e saj.

Lajmin për SHQIP.com e ka konfirmuar kryetari i ADAH-së, Shqiprim Arifi.

“Kemi mbledhur nënshkrimet për ta ndërruar pushtetin lokal në Preshevë. Ne i kemi 15 asamblistë dhe kjo gjë mund të konsiderohet e kryer”.

Sipas propozuesve të kërkesës, kjo kërkesë pritet të shqyrtohet në seancën e Kuvendit Komunal të Preshevës me 11 prill.

Arsyeja e kërkesës është mosfunksionimi i pushtetit lokal dhe për shkak të krizës institucionale./Shqip.com

SHPËRNDAJE