rtttRadio Televizioni i Kosovës në vazhdimësi është duke u përdorur për interesa të klaneve të caktuara rreth publikimit të lajmeve dhe emisioneve të ndryshme.

Ndonëse është televizioni publik, RTK-ja po shfrytëzohet për interesa private nga disa individë dhe drejtues të mediumit.

Portali “Indeksonline” në ditët në vazhdim do të publikoj projektet që disa prej drejtuesve të RTK-së i kanë fituar në Ministri të ndryshme.

Megjithëse gazetarët duhet të jenë objektiv në publikimin e lajmeve të tyre, ndryshe po ndodhë në këtë medium. Shumë prej tyre janë persona të afërt me Qeverinë e Republikës. /Indeksonline/

SHPËRNDAJE