Ka përfunduar seanca e pestë e KK të Preshevës, ku pika më e veçantë ishe miratimi i buxhetit të komunës së Preshevës për vitin 2012, me votat e koalicionit udhëheqës të pushtetit të lokal komunës së Preshevës, është miratuar ky buxhet, njofton TvP. Mirëpo deri te ky votim erdhi pas shumë debateve në mes të këshilltarëve të pozitës dhe opozitës, të cilat ndodhën gjatë ditës së djeshme, ku për sot kishte mbetur vetëm se votimi i buxhetit, për arsye se ditën e djeshme nuk mundi të votohet shkaku i mungesës së kuorumit në KK. Në këtë seancë e cila ishte vazhdimësi e seancës së filluar qysh ditën e premte janë miratuar edhe pikat e tjera të rendit të ditës. Sipas të gjitha gjasave kjo ishte seanca e fundit për vitin kalendarik 2011, ndoshta edhe seanca më e veçantë për këtë vit, pasi që fati i buxhetit të komunës së Preshevës për vitin 2012 është miratuar.

SHPËRNDAJE