Tri motrat Katarina, Kristina dhe Slavica Knezheviq janë malazezet për të cilat kryeministri Italian deri sot për ti përmbushur kërkesat e tij në raste festash ka shpenzuar më shumë se 750 mijë euro duke i ftuar ato si të preferuarat e tijë në raste festash në rezidencën e tijë.

SHPËRNDAJE