Përmes Agjencisë “Presheva Jonë” votoni se kush do ti fitojë zgjedhjet e 6 Majit në ëeb faqe dhe në FaceBook

[polldaddy poll=6151979]

https://www.facebook.com/pages/Agjencia-Informative-Presheva-Jon%C3%AB/315057578547197

 

Përmes Agjencisë “Presheva Jonë” votoni se kush do ti fitojë zgjedhjet e 6 Majit në ëeb faqe dhe në FaceBook

SHPËRNDAJE