albsebPreshevë, 10 tetor  -Shenur Maslania tashme i njour ne rrjetet sociale eshte nje shqiptar milionere nga Maqedonia te cilin jo rastesisht ate e qujane Senko Versace i  cili po len pa mend dhe po shkulin floket femrat serbe. Deri tash ju kane paarqitur publikisht për “mastesë” fy yje te njohura serbe Senko Versace dhe Athina Ferrari, shkruan agjencia e lajemeve “Presheva jonë”

shenkk“Versace” shqiptar, nuk eshte ky shqiptari i pare qe po i kall femrat serbe, por ndoshta i dhjeti me ardhe nga Kosova apo Shqiperia madje edhe deputet. Dhe domosdo pas ketij turri te femrave serbe ndaj qunave shqiptar, të shkon mendja, a ka meshkuj ne Serbia po s ka?!.. Apo ndoshta “jo pas Menderesit, por pas Mercedesit” ?

Kandidtaj e apre ju ehstepaarqitur nga Beograd, eshte ajo nje yll dhe fotmodele  enjohur sexy ne Serbi Sandra Meduza, Ajo ka skruart ne rrejtet sociale se ne do t ejem në “çift i përkryer”.  Sandra Meduza keto komplimente per shiptarin i dha për Espresso.

Shenur Maslani alias Senko Vrrsace tash eshtë i njohur se paku për “granimin ne intertnet” jo vetëm ne Maqedoni e Serbi por edhe ne tere ballkanin. Senko Versace është bërë një hit në internet për shkak të shpërndajnë dhe obsesionit të çuditshme.

 

albvvv

Kur dikush shpenzon miliona euro për dekorimin e shtëpisë dhe pishinë, nëse pantallona shpenzon afër 200 euro dhe 45 euro në çorape.  Kjo është pikërisht ajo që është kërkuar më lexuesit kur pa çfarë ka Senko Maslan, i njohur si Senko Versace, një shqiptar nga Maqedonia, i cili është plotësisht i fiksuar me markë e famshme të modës.

Starlet Athina Ferrari ka dërguar një mesazh përmes portalit Espresso shqiptarët Senko Maslani, i cili u bë një hit në internet për shkak marks  “Versace”. Bukroshja serbe Athina ka ftuar të vijnë në Serbi dhe i tha atij se çfarë duhet të bëjë për te..

veraacs

SHPËRNDAJE