Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, i ka emëruar Nenad Rashiqin dhe Aleksandër Stankoviq këshilltarë politik.
Sipas njoftimit për media, Kurti, ka emëruar sot Rashiqin, këshilltar politik të kryeministrit në detyrë dhe njëkohësisht udhëheqës të Zyrës për Çështje të Komuniteteve.

Ndërkaq Stankoviq është emëruar këshilltar Politik i Kryeministrit në detyrë.

SHPËRNDAJE